Hiloe!
Door: Bieb
Blijf op de hoogte en volg Bibi
30 Mei 2005 | Ierland, Dublin
Hey lieve familie, vriendjes, vriendinnetjes en andere bekenden!! :)
Hoe gaat het daar in Nederland?? Hier alles prima!! Ik hoorde dat jullie een hittegolf hadden? Ik was echt ontzettend jaloers, maar gelukkig was t hier gister ook prachtig weer en vandaag ook! Jippie! Ik ben deze week en volgende week zondag en maandag vrij ipv zaterdag en zondag, dus ik ga straks ffies lekker naar de stad. Op zoek naar een outfit voor Amanda&John hun wedding..ben een beetje laat, maar ging t zelfde aandoen als naar 1 van the weddings van vorig jaar, maar toen vroeg Manda gister of ik ipv alleen naar the afters naar de hele dag wilde komen..dus als ik vrij krijg [fingers crossed, haha!] dan ga ik dat natuurlijk doen! Dus wil ik een nieuwe outfit. :) En dan kan ik de dag daarna [ook nog een feestje] m'n outfit van vorig jaar aan..Maar goed, lekker boeiend allemaal heh? Hihi!!
Ik was gister uit in Crosshaven, want Kim was voor een dagje in Crosser..erg gezellig! Was heel leuk om d'r weer te zien en we hebben echt onwijs gelachen! Ze mist t nu alleen onwijs hier en ze is nog maar 2 weken weg ofzo, haha! Ze komt heel misschien volgende week weer en de week daarna is the wedding en dan wil ze dak de week daarna naar Wexford kom. :D Nou, dan kan ik geen Kim meer zien, whahahaha!!! Ik zou eigenlijk zaterdagavond met Lynds uitgaan in de stad, maar ze moest ineens toch zondag werken, dus toen gingen we maar niet..uiteindelijk had ik ook de hele avond de kids, want Peter&Hilary kwamen pas om half 2 thuis ofzo...Maar gister was t super mooi weer, dus eerst kwamen Marlous en Stephen naar Currabinny om t gras te maaien en jaja pap en mam..hij heeft zelfs de heg geknipt! Lief heh? En Marlous en ik hebben alle zooi van de heg opgeruimd. :) Dus we waren allemaal lekker bruin geworden! Nja, Stephen lekker rood, hihi! En daarna gingen we dus naar Crosshaven naar de kroeg..
Ga strax lekker naar de stad, maar tis eigenlijk veel te mooi weer om 45mins in de bus te zitten en vervolgens door de stad te lopen, mja..kan bij Marlous toch ook niet buiten zitten...dus maakt niet zo heel veel uit..
Ow, Fleur en fam..gefeliciteerd met je vader! Er is een te laat kaartje onderweg!! Mars&Hil..weet niet of jullie dit lezen, maar ook GEFELICITEERD!!! Ook een kaartje onderweg. :) En Saar en fam...sterkte!! Ik bel snel..En lees net op bottomless van je opa Rutger...jij ook heel veel sterkte! Ow en Jeff..heeeeeeeeeel erg bedankt voor je kaartje hoor! Ik vond het heel erg leuk! Ik was begonnen aan een brief naar jou, maar daar ben ik nooit zo snel mee...Haha, met iedereen zo ver weg, besteed ik t grootste deel van m'n vrije tijd aan brieven schrijven!! Dus next zijn Jeffrey en papa en mama!! Saar, er is er weer eentje onderweg...:) Wout, Dennis, Rutger en Bren..stuur ffies jullie adres! En mn lieve Joanie..heeeeeel erg bedankt voor je lieve berichtje! Ik vind het heel leuk om zoveel van je te horen!! Ik mis jou ook heel erg! Maar heb heel veel foto's van jullie op m'n kamer, dan zijn jullie toch een beetje bij me. :D
Met de kids gaat alles trouwens goed..ik zal weerres nieuwe foto's maken! Ze zijn echt schatjes! Conor zei van de week..Beeb, ik hoop dat t nooit zomer wordt! En toen ik vroeg waarom zei ie dat ik dan weg zou gaan en dat wilde ie niet! Lief heh? Maar toen zei ik dat ik pas na de zomer naar huis ging en toen vond ie t een stuk beter. :) En Robs was bij me op schoot in slaap gevallen en toen tilde ik um op om naar bed te brengen en toen zei ie:'Bibi..I love you...' En ging ie weer verder slapen..schattig heh? De baba doet nu heel lief z'n armpjes om me heen als ik um optil enzo..tis echt leuk..Ze zijn zo lief!
Maar keb volgens mij alweer een heel verhaal opgehangen, waarvan de helft [of meer dan de helft!] niet boeiend is, dus ik ga maar weer stoppen! :D Tot schrijfs en sms enzo! MIS JULLIE ONWIJS!!!
Hele dikke kus,
Biebs!
PS Saar, Gwenn, Dais, Maart, Wout en Rutger..kunnen jullie niet terug komen???? Xx
Hele dikke kus,
Biebs!
30 Mei 2005 - 14:07
Fleur:
Hi Bib,
Verjaardag van mijn papa was erg gezellig. Zal hem je site vanavond ff laten zien!
Lekker dat je vrij bent. Mijn weekend is weer veel te snel voorbij gevlogen maar wel lekker genoten van het heerlijke weer!
Ik vond het erg fijn en leuk om je weer te zien, was echt veel te lang geleden!
Suc6 met je outfit kopen.
Dikke kus, Fleur -
01 Juni 2005 - 20:13
Annemiek:
Schatje van me!
Er zijn zo veel redenen waarom iedereen dol op je is, en ze zijn allemaal waar! Lieve kanjer van me, we missen je enorm. Maar we willen natuurlijk wel dat je gewoon in Ierland blijft met je kids en je onderzoek (dat nu uiteindelijk toch goedgekeurd is, Jippieeee!) met goed gevolg afsluit! Dat gaat dus wel gebeuren he!!! We zijn net bij Opa en Oma geweest en met omie gaat het niet super. Ze gaat morgen (donderdag 2 juni) voor een nucleair onderzoek naar Zaandam. Dat is de 2de keer en we hopen dat het nu wel meer duidelijkheid gaat geven. Het lijkt allemaal zo moeizaam te gaan en oma heeft weer veel last van koortsaanvallen. Opa is daardoor ook wat meer de kluts kwijt. Niet leuk voor ze, dus ieder berichtje uit het buitenland is meer dan welkom. (hint, hint) Ook van de Cummins uit Crosser.
Als Saar en Rutger je site bekijken: Lieve mensen, we leven met jullie mee. Iemand die zo dicht bij je staat te verliezen is niet zo makkelijk te verwerken. Sara weet daar meer van dan wie dan ook! Maar mooie herinneringen blijven je leven lang bij je en zo leven ze altijd met je mee. Ik weet niet of dat een troost is of niet...
Ik vind het wel super, en dat geldt voor jullie hele vriendenkring hoe jullie met elkaar omgaan en elkaar zonder enkele voorwaarde accepteren zoals jullie zijn. Dat is lang niet overal en bij iedereen het geval en al zijn sommigen van jullie een btje gek en anderen een btje serieus dat maakt in jullie groepje niet uit. Super en compliment! Bibi heeft van jullie bezoek genoten en dat doet ons natuurlijk wel wat.
En altijd welkom allemaal!
Nu nog weer even naar mijn meisje die ik elke dag mis...Ga lekker aan de slag met je onderzoek. Denk er wel aan dat wij vanaf 11 juni voor 3 weken de wegen van Amerika onveilig maken en dat ik dus niet achter je enquete aan kan die tijd. Voor die tijd alles rondmaken aub.
Veel plezier bij de wedding, voor jou Marlous, Stephen en voor Amanda en John. Vergeet neit dat kaartje voor ze te regelen.
luv,
Paps en Mams (snik, wezmissen jullie) -
04 Juni 2005 - 21:55
Meyke:
Hi bieb, echt super dat je het zo naar je zin hebt! Volgens mij voel je je daar redelijk thuis of niet? Ook fijn dat je onderzoek goed gekeurd is.
Leuk om af en toe te lezen hoe het met je gaat, zeker volhouden deze site!
Liefs meyke