Hiloe! - Reisverslag uit Cork, Ierland van Bibi Steen - WaarBenJij.nu Hiloe! - Reisverslag uit Cork, Ierland van Bibi Steen - WaarBenJij.nu

Hiloe!

Door: Bieb

Blijf op de hoogte en volg Bibi

03 Augustus 2005 | Ierland, Cork

Hai allemaal!

Hoe gaat t ermee? Hier alles goed! Tis vandaag heerlijk weer en ik ben vrij, dus wat wil je nog meer?? Nja, echt vrij zijn en niet hier in het internetcafe aan mn scriptie werken, mja..kan niet alles hebben heh? :) Net ffies gewinkeld, wat dingen gekocht voor de bruiloft. Maandag de bruiloft van Caroline en Hass. Ik doe de kleine meisjes hun haar, we hadden zaterdag proef gedraaid en ze krijgen 2 invlechten die kronkelend gaan zeg maar en in het haar is een kroontje gevlochten. Aan het eind gaan de 2 invlechten samen in een en daar zitten dan bloemetjes in. Heel erg schattig! Ze zijn 6 en 8 ofzo en ik heb Caroline beloofd dat ik ze maandagochtend op zal halen, zodat zij wat rust in huis hebben en ze alleen thuis hun jurkjes aan hoeven te doen.

Afgelopen weekend was erg gezellig. Pap en mam waren en daarom kreeg ik vrijdagmiddag vrij. 's middags eerst bij pap en mam thuis ffies gezeten en gekletst en daarna gingen we naar xhaven naar de kroeg. Toen met Marlous en Stephen [en pap en mam natuurlijk] wat gegeten in the anchor en daarna weer naar de kroeg. Pap en mam gingen vroeg naar huis en Kim was er, dus ik bleef en ging bij manda slapen. Daar was Kim ook, nja..dat was de bedoeling, en dan kon ik makkelijker terug naar Currabinny de volgende dag [manda woont in carrigaline]. Ik moest zaterdag namelijk een paar uurtjes werken. Maakte niet uit, want pap en mam hadden een bruiloft in Tipperary. Na m'n werk zaterdag terug naar xhaven en dus de meisjes hun haar gedaan en daarna naar de kroeg. Half wexford was in crosshaven, dus dat was erg gezellig. Zondag was Caroline dr dochter [Amy] jarig en dat hebben we een beetje in de kroeg voor haar gevierd en daarna naar the schooner, want daar was de hele wexford crowd..Behalve Kim, want zij moest maandag werken..

Met de kids is ook alles goed, Conor zei van de week dattie met me mee naar huis ging als ik weer terug ging. Ik zei dat z'n mama dan wel heel verdrietig zou zijn, dus toen zei ie dat ze gewoon allemaal met me mee gingen. haha! Maar Hilary heeft wel gezegd dat ze me waarschijnlijk met z'n allen in Nederland op komen zoeken, leuk heh?! Gisteravond waren Peter en Hilary met Robert en Conor naar Willy Wonka in de bios en ik was dus alleen met David. Kreeg ie eindelijk es super veel aandacht, want die andere twee willen altijd zoveel aandacht, dat t soms moeilijk is om met hem te spelen. Was erg gezellig en hij moest de hele tijd lachen enzo. Conor enzo kwamen pas om half 10 ofzo thuis en toen moest ik natuurlijk nog alle verhalen van Charlie and the Chocolate factory horen, dus ze lagen super laat in bed. Robert was vanochtend dus erg chaggie, maar daar had ik geen last van, want ik ben vrij, haha! Kreeg wel een lift van ze into town, dus dat was wel weer lief. :)

Zaterdag moet ik werken, maar 's avonds ga ik waarschijnlijk uit met Lyndsey en Jakki, dat is echt laaaang geleden! Nja, met jakki dan..die heb ik sinds eh, maart ofzo niet gezien! Wegens omstandigheden weliswaar, maar toch, wel gek..Ben ik hier, zie en spreek ik d'r minder dan als ik thuis ben. :s Maar goed, zaterdagavond zie ik ze dus weer en dan komt Kim zondag naar Cork en dan maandag the wedding..pffff...:)

Maar verder heb ik niezzo veel nieuws en ik moet nu echt verder aan m'n scriptie, dus ik ga maar weer stoppen!! Tot spreeks allemaal! Ik mis jullie wel hoor...Stach, Jeff en kids..kan niet wachten tot volgende week en opie, omie, mars en hil en natuurlijk pap en mam..heb ook heel veel zin in 23 augustus!!!! En de rest..tot ergens in oktober, kweet nog niet pcies wanneer..

Dikke kus,
Biebs

• 03 Augustus 2005 - 13:55

Nicole:

Hej bieb,
    Test ging...ik weet niet, kan gehaald of niet gehaald, maar ja anders kan ik me nog voorwaardelijk inschrijven dus doe ik dat maar. Scriptie schiet niet echt op, hor ook niks van vega. Nog 2 weekjes hier op kantoor en dan lekker klaar en dan kan ik nog n maandje bikkelen aan mn scriptie. Daarna moet ik maar gaan werken fulltime denk ik voor mn financieeen. Succes en have fun en tot snel
    kus

• 04 Augustus 2005 - 14:29

Annemiek:

He meisje,

't Was heerlijk jullie weer te zien. Al die trouwerijen zijn dus wel ergens goed voor. En over ruim 2 weekjes zijn we er dus weer maar dan met een groot gedeelte van je familie. Dat wordt dus nog wat. Jullie zijn dus hoofd bbq voor paps zijn verjaardag want het is jullie idee!
    Vanavond gaan we naar Almere want Svenja is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. 't Is een en al feest in augustus.
    Werk lekker aan je scriptie en als ik contact op moet nemen met Vega of van de Meer laat het me dan weten. Ik vind het een schande zoals ze met jullie omgaan.

kus,
    Mam

Als de hele fam met kids over willen komen....? Is dat een belofte of een dreigement?

• 09 Augustus 2005 - 13:19

Marjolein:

hey!
    nog een beetje gezellig daar? ik ben net trug uit gran canaria, was echt super! iedere dag hadden we lekker weer dus ben egt bruin geworden daar:D er waren alleen ook kakkerlakken, dat was wel wat minder leuk! maar eh zo te zien ben je er niet als ik me b'day vier... had ik eindelijk met mn ouders geregeld dat we het halverwege september vieren en dan kom je pas in oktober trug.. maar ja maakt niet uit hoor vieren we het een andere keer samen:P heel veel plezier met stach, jeff en de kids!
    dikke kus marjolein

• 09 Augustus 2005 - 14:56

Brenda:

He biebsie hoelang blijf je nou nog in Ierland! Ik zit nu in Thaland lekker vakantie te vieren en ik stuur je wat zon toe!!!
    Veel plezier verder..
    xxxxxxxxxx

• 10 Augustus 2005 - 20:39

Nicole:

bieb, ik heb een gemiddelde van een 6 gehaald maar weet nog niet of dat genoeg is...ga morgen mailen, anders kan ik m nog over doen...het schrijven was m'n slechte punt...