Snik! Nobody loves me!!!
Door: Bieb
Blijf op de hoogte en volg Bibi
13 September 2005 | Ierland, Dublin
Haii!!
Voor t eerst sinds ik mijn site heb...0 reacties op m'n bericht! Snik..en tis nog wel 2 weken geleden ofzo sinds ik wat heb geschreven..Iedereen is me dus officieel vergeten...tragisch hoor!! Hihi!
Maar goed, hoe gaat t daar in Nederland? Hier alles prima! Nog maar een paar weekjes voor ik weer thuis ben...Afgelopen weekend was de all Ireland hurling finale..Cork tegen Galway and up Cork, up the rebels!! CORK HEEFT GEWONNEN!!!! Iedereen in de kroeg dus helemaal gelukkig, erg grappig. Maar was een gezellig dagje. Ookal was ik aan de cola, hihi! De avond daarvoor was ik uit in Crosshaven. Ik zou niet uitgaan, maar toen smste Kim dat ze in Crosshaven uit ging, dus toen ging ik toch maar wel..Zie d'r al zo weinig..Maar van de week afgesproken dat ik over 3 weken daarheen ga..
Kreeg vorige week trouwens een email van Nicole..ze gaat helaas niet meer mee naar Australie [jammer meis]..ik heb dus ffies heel hard nagedacht, maar van de week besloten dat ik [zoals t er nu naar uitziet] toch gewoon ga..Wel eng helemaal alleen, mja...ik ben een bikkel heh?:)
Ik heb verder volgens mij niet zo heel veel nieuws..Was vorige week eh..woensdag vrij, dus was in de stad..Kwam ik heel toevallig Dionne tegen. Dus met haar wat gedronken en daarna naar Glanmire gegaan..eindelijk Jakki en Lyndsey weer gezien. Jakki rijdt nu, dus toen gingen we naar Crosshaven, was wel leuk.
Met de kids alles nog goed..Conor gaat sinds deze week tot 2uur naar school, dus tis erg stilletjes...Robert ook 3 ochtenden in de week naar school..Vanochtend was ik dus alleen met david..Heerlijk een uur met hem gewandeld, was leuk..Hij ging naar iedereen die we tegen kwamen zwaaien en ow ja..hij zegt nu bibi! Dus dan zei ie bibi en draaide ie zich om naar mij als ik ja zei en begon ie heel hard te lachen..Zo schattig...:) Hilary had gevraagd of ik nog een weekje langer wilde blijven [eerste week van oktober ook nog werken], maar weet dat nog niet...ik wilde die week besteden om aan m'n scriptie te zitten en ik zou nog naar Kim gaan...Als ik die week extra doe heb ik 3 dagen vrij voordat ik hier wegga...Denk dus dat ik aan ga bieden dat ik wel op wil passen als ze me echt nodig hebben, maar dat ik verder t liefst vrij wil zijn om aan m'n scriptie te gaan...
Nou, ik ga maar weer stoppen..Heb namelijk niet echt veel nieuws..
Tot spreeks weer!!
Dikke kus,
Bieb!
Nou, ik ga maar weer stoppen..Heb namelijk niet echt veel nieuws..
Tot spreeks weer!!
Dikke kus,
Bieb!
13 September 2005 - 20:05
Annemiek:
Nou ik hou bij deze officieel en voor altijd het meest van je van de hele wereld!!!
Ben ook de eerste die weer reageert. Moet dus ook wel de beste moeder van de wereld zijn. Applaus voor mezelf en buiging, buiging.
Sta helemaal achter je volgende Australie avontuur en wat er ook gebeurt, ik kom je opzoeken Down Under.
Ga vandaag nog je papieren op de bus doen.
Dag lieve kanjer van me. Bikkel maar lekker door. En al die vrienden en familie die niet reageren, kom op jongens zet nog iets leuks op de site van je nichtje, kleinkind, vriendinnetje!
doei! -
14 September 2005 - 17:45
Marjolein:
haai biebs!
tuurlijk ben ik je niet vergeten hoor, zou niet durven!!;) zal je nu wel weer ff helemaal bijpraten:D
heb zondag mn verjaardag gevierd, je papa en mama waren er ook! het was errug gezellig. heb van alle van beeken hetzelfded luchtje gehad... stach had het luchtje en bodyultion van celine dion gegeven. en van marcel en hilda, jullie en opa en oma kreeg ik etos bonnen, maar bij iedere bon zat ook het luchtje van celine dion en datwisten ze geloof ik niet van elkaar.. was wel grappig... voor de rest heb ik nog geld en bonnen gehad.
ben trouwens ook weer met school begonnen, het is nu de 2e week dat ik naar school moet. heb egt een druk rooster zeg, ik wel 7 hele uurtjes naar school toe! ik ben op woensdag en donderdag vrij:D dus dan ga ik maar werken, moet tog ook wel weer geld hebben. mag nu ook eindelijk voor een stage gaan solliciteren, heb mn tentamen namelijk gehaald. ik weet al waar ik stage wil gaan lopen. ga w'lijk bij de ANWB in den haag stage lopen. heb dr wel al zin! maar nog maar een paar weekjes en dan ben je weer trug:) gaan we naar six-flags:P lekker in al die achtbanen, weet je zeker dat je nog durft;) maar spreek je snel weer! heel veel plezier nog in je laatste maandje daar.
dikke kus van je kleine nichtje -
15 September 2005 - 13:20
Hilda:
Ik hoorde dat je in een dipje zit, te weinig reacties op je site. Wel, ik zit nu ook even in een dipje. Ben een moeilijke vergadering aan het voorbereiden, veel leeswerk met oninteressante onderwerpen. Dus ik dacht, laat ik mijn dipje even gebruiken om jouw dipje te ontdippen. Vanavond ga ik naar opa. Sinds vorige week doen wij samen 1x keer per week oefeningen op de computer: compro-en, jeweetwel het programmaatje wat oma heeft aangeschafd voor opa. Marcel en ik hebben binnenkort lekker een weekje vrij, we weten nog niet wat we gaan doen, behalve dan wat klusjes in huis. Zoals Marjolein al schreef we zijn zondag in Maassluis geweest en inderdaad het was gezellig, wel rustig maar ja dan kun je ook gezelliger teuten met elkaar. Nou ja: het wordt weer tijd voor wat leeswerk, dus groeten ook van je oompje, Hilda -
15 September 2005 - 17:10
Oma:
Het was weer even wennen thuis.Het was ook zo gezellig in Ierland!! Goed van je dat toch hebt
besloten alleen naar Australie te gaan. Je bent echt een bink!!!!Bij ons alles prima. Afgelopen zaterdag lekker gegeten bij je pappie
en mammie, Aannemiek kookte, heerlijk was het.Het beste met de kleintjes, en heel veel liefs en een dikke kus van je opa en oma. -
15 September 2005 - 20:02
Jeffrey En Stacha:
Lieve Bieb,
Nou dat is niet alleen snikken in Ierland, maar ook tranen met tuiten in Purmerend. Natuurlijk vinden we het leuk voor je dat je naar Australië gaat, maar je kleine nichtjes vinden het maar niets :( Gelukkig kom je binnenkort thuis en kunnen ze nog even van je genieten. Hier is het gewone leven weer opgang gekomen. Bij de meiden op school is het nu lustrumweek en Joan heeft in het Noordhollands Dagblad gestaan. Je moet wel goed kijken wil je haar op de foto zien. Amy is met voetballen begonnen, ze vindt het heel leuk, maar de eerste wedstrijd hebben ze helaas wel verloren. Stacha en ik zijn weer aan het werk :( De eerste ouderavond zit er ook weer op, gelukkig geen zeurouders.
Groeten en liefs van ons allen. -
16 September 2005 - 10:39
Marjolein:
jaja alweer een berichtje van mij! las dat je tog naar autralie gaat ondanks dat je dan wel alleen gaat! wel leuk hoor:) maar dan moeten we je wel weer heel lang missen:( maar ja... komen we wel weer over heen hoor:D
dikke kus Marjolein -
16 September 2005 - 17:25
Annemiek:
't Is toch waar, van je familie moet je het echt hebben.
Ze gaan allemaal als een gek in de pen als ze denken dat je zielig bent. (jij en zielig haha) Wel cool dat ze allemaal weten hoe ze die smiletjes moeten doen en ik weet dat niet. Dat zal dus de generatiekloof zijn.
Paps en ik gaan zo naar Opie en Omie. Dus dooeeeiiii
Mam -
17 September 2005 - 16:35
Bibi Herself:
Lieve familie van Beek..THANKS VOOR ALLE BERICHTJES! Hihi! Lief hooooor! :) En mam..dat je die smileys niet kan valt me wel een btje tegen hoor!! Gewoon : ) of : D of ; ) of : ( [zonder spaties] en dan krijg je :) :D ;) :(
Nou, thanks dus allemaal, binnenkort een update op m'n site! KUSJES!!!! -
18 September 2005 - 19:59
:)D ;) :(
Oh, okay -
18 September 2005 - 20:01
Annemiek:
Nou ja, die big smile deed t neit maar voor de rest ben ik wel een superster geworden in de smilelelogie :) :) -
20 September 2005 - 12:02
Dais:
Hey meis,
Tuurlijk ben ik je niet vergeten! Alleen in het ziekenhuis mag je niet internetten, haha! thanx nog 4 je sms, die had ik dus wel stiekem gelezen ;) Heb je de mijne ook alweer gehad of niet??? Maareh leuk hoor dat Australie maareh dan moeten we je weer gaan missen enzo....ik bedoel we hebben je in Ierland opgezocht maar dit is ietsjes verder....uiteraard heb ik er geen problemen mee hoor om die kant op te komen :) Nou, ik ga snel weer verder hier op school!! Kissies Dais :)