360 days of sunshine! :)
Door: Bieb
Blijf op de hoogte en volg Bibi
22 Februari 2006 | Australië, Sydney
Lieve allemaal,
Hoe gaat t?? Hier alles goed! Jaja, alweer een berichtje van mij!!! Victoria (studeert t zelfde als ik en woont ook op metro) en ik hadden de actie van de eeuw!! We hadden in ons enrolment pack een sheet gehad waarop stond naar welke orientaties we verplicht moesten..er stond alleen voor woensdag Master of Business administration. Dus we vonden t al raar. Ik nog bij de international office vragen en daar zeiden ze dat ik t maar daar moest vragen. Dus vanochtend braaf om 8.45uur met de metro bus naar uni..HOEVEN WE ER NIET HEEN!!! Dus nu zitten we op de universiteit nog maar ffies te internetten..kan ik als t goed is strax de foto's erop zetten!! Jaja, t gaat nu misschien toch lukken! Hihi! Keb tenslotte de tijd...duurt gewoon een uur ofzo, omdat ik er zoveel heb, maar wil jullie alle mooie natuur en heerlijke stranden natuurlijk ook niet onthouden. :) Want wat moeten jullie nou met foto's van een paar achterlijke meiden in een kroeg heh?? Hahaha!
Gisteravond kwam m'n nieuwe roomie. Ze komt uit Oostenrijk en is erg aardig. Wel stil lijkt ze, maar ik heb er alleen gisteravond nog maar gesproken, dus weet t natuurlijk nog niet zeker. En tis niet moeilijker om rustiger te zijn dan Paula&Lucy, dus waarschijnlijk lijkt ze gewoon stil, haha! Jessica zei t wel al gelijk vanochtend...ze kwam gisteravond ffies langs toen m'n nieuwe roomie er was en zei ook dat ze wel een heeeeel stuk rustiger was dan the wicked sisters. :) Maar ik ben wel blij dak weer een roomie heb, want t was wel heel stil de laatste paar avonden!
Was gister met Jessica en Rachel (Jessica d'r nieuwe roomie, Australisch meisje) naar Surfers. Ffies in de onwijs wilde zee gezwommen en daarna lekker liggen zonnen...verder niezzo heel veel boeiends gedaan, maar we vonden dat we nog wel ffies mochten relaxen voor t echte leven weer begint, hihi! Ow, was gisterochtend ook naar uni, want er waren informatie stalletjes. Dat was wel leuk..ingeschreven voor alle clubs en pubs en dan krijg je speciale studentenkaarten daarvoor en ik kan nu overal gratis of met korting in en met korting eten en drinken. :) Was ook een speciale aanbieding om te leren snorkelen voor maar 75 dollar. Dus dat wil ik misschien ook wel doen!! Dat lijkt me echt gaaf en de prijs viel me nog wel mee! En als ik t dan kan en nog een keer naar the great barrier reef wil voor ik naar huis ga...dan kan ik daar ook snorkelen! Me ook ingeschreven bij de student guild en daar kregen we ook nog een hele tas met 'goodies'. Ze hebben allemaal verschillende 'clubs' waar je je in kan schrijven en dat wil ik eigenlijk ook nog wel doen. Bij eentje ofzo...misschien voor dansen, want das wel leuk...soort aerobics, streetdance, steps and the likes...
Eergister was ik trouwens met Jessica naar Tweed Heads/ Coolangatta. Dat was ook echt zooooo'n mooi strand. De zee was daar ook niet zo ontzettend wild, omdat het een beetje eh..sheltered was. Dus we konden zowaar gewoon zwemmen! Waren wel kwallen, maar hele kleintjes en we zijn gelukkig niet geprikt, hihi! Keb wel een paar rare grote muggenbulten, maar aangezien ik die zelfs in Ierland en Denemarken krijg maak ik me daar niet zo druk om. :) Ik hou trouwens braaf elke dag een dagboek bij, dus mam...als ik thuis ben heb je wat te lezen, whahahaha! Coolangatta was echt een ontzettend mooi strand, dus daar willen we binnenkort zeker weer heen! Was alleen wel meer dan een uur met de bus geloof ik.
Ehm, verder heb ik niet zoveel nieuws. Ga strax terug naar Metro en kijken of m'n roomie er dan nog is. Kan ik haar wat dingen in de buurt laten zien, want dat wilde ze wel graag, maar ik dacht dus dat ik er vandaag niet zou zijn....haha! Ga vrijdag misschien nog wel naar de friends and facts orientatie. Kan je allemaal internationale studenten leren kennen. En hoewel je ze op metro enzo ook wel leert kennen issut toch wel leuk om zoveel mogelijk mensen te leren kennen, want m'n roomie gaat bv over een half jaar alweer weg.
Nou lieve iedereen, dat was t weer ffies denk ik...het is hier echt suuuuper en bedankt voor jullie berichtje!! Enne, jullie kunnen zeker jaloers zijn, want tis ECHT gaaf! Ben blij dak ben gegaan, zelfs in m'n eentje..want zo erg is dat ook weer niet...binnen no time ken je alweer nieuwe mensen. :)
Tot spreeks!! Miss you!
Dikke kussen,
Bieb
PS Jeeeej, foto's op www.bieb.mijnalbum.nl Ein-de-lijk gelukt!! Kusserdekus!
Tot spreeks!! Miss you!
Dikke kussen,
Bieb
PS Jeeeej, foto's op www.bieb.mijnalbum.nl Ein-de-lijk gelukt!! Kusserdekus!
22 Februari 2006 - 08:56
Annemiek:
ja, dat ben ik dus weer. Zit ik bijna te janken als ik je foto zie en je bericht lees. Moet ik maar eens afleren dat sentimentele gesnotter. Heerlijk dat je het zo naar je zin hebt! Heb je net alle nieuwtjes gemaild dus veel meer heb ik echt niet te melden....
Behalve natuurlijk dat we je missen en dat we apetrots op je zijn.
Veel kussen
Mam -
22 Februari 2006 - 13:38
Meyke:
Hey Bieb! Zo te lezen heb je het onwijs naar je zin!!! Klinkt trouwens goed die 360 dagen zon! Beter dan die kou hier...
Liefs meyke -
22 Februari 2006 - 17:11
Jeffrey:
Hoi Bieb!
Dus dit is nou studeren in het buitenland waar al mijn leerlingen in de eindexamenklassen het over hebben. Ik snap nu wel waarom niemand, meer in Nederland blijft!
Heerlijk dat je het zo naar je zin hebt, we hopen dat het studeren als het straks echt begint ook zo goed bevalt. Hoe krijg je het trouwens voor elkaar om met iedereen meteen vrienden te worden en het zo gezellig te hebben!? De meiden hebben elk een brief naar je geschreven, zijn benieuwd hoelang het duurt voor ze aankomen. Hier verder weinig te melden, behalve dan dat we zin hebben in vakantie. Volgende week liggen wij ook op het strand!
Big hug, love and kisses from
your uncle Jeffrey and his three girls. -
22 Februari 2006 - 18:52
Amy:
Hey BIebs! Klinkt leuk in Australie! En die zon is beter dan de kou hier! Veel plezier en kisses AMy
P.S.: De post is nu echt onderweg -
23 Februari 2006 - 14:26
Carolien:
Heey Bieb,
Heb je foto's gezien, ze zijn echt super mooi gewoon!!
Wel enge beestjes daar zeg:s
maar ben nog steeds jaloers op je met al dat mooie weer! Ben ook toe aan de zomer. Mooi appartement trouwens van binnen, lekker groot!! Heel veel plezier nog en succes als je strax moet gaan beginnen!!:)
dikke kus Carolien -
24 Februari 2006 - 11:14
Joanio:
heey bieb,
leuk hoor,
ik mis je heeeeeeeeeeel erg!!
maar jij hebt het daar naar je zin!!Bijna op vakantie!!!! daar heb ik dus heel veel zin in. Alleen een beetje hoofdpijn!! maar dat is al bijna over!!
We hebben al veel dingen gekocht voor de vakantie!! mijn vader zegt: Straks is het geen 25 kilo meer!!
Maar volgens mij is dat het straks nog wel hoor.
'k hoop dat het in Crancanaria lekker weer is net als bij jullie!
ik ga je gewoon veel dingen sturen. Ik heb je ook al een brief gestuurd die heel erg leuk word!!
je moet het echt zien hoor.
Er zit ook een tekening bij die jij altijd tekend maar die ik nu heb getekend
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx EN GROETJES
Joan -
24 Februari 2006 - 11:19
Joan:
ik hjeb je fotos gezien hoor
xxxxxxxxxxxxxx
en groetjes joan -
24 Februari 2006 - 15:20
Maartje:
He Bieb! Mooie foto's, ziet er leuk uit! Zo'n gek idee dat jij lekker naar t strand kan en wij hier met winterjassen lopen.. Heb ook zin in de zomer :)!!
Kus Maart -
26 Februari 2006 - 11:10
Marlous:
He zussie, alles goed? Mam en Pap zijn hier nu. En ik moest gister werken en Steven ging alvast met pap en mam naar de pub en toen waren ze allemaal al bijna dronken tegen de tijd dat ik thuis kwam. (alcies! hihi!)We gaan vanavond met ze eten in de east village. Mam is nu al aan t plannen voor als je weer thuis komt. We gaan dan een week op vakantie met zijn 5en (of 6en als je aussie boy mee naar huis neemt). Gotta go, miss you lots. xxxx