Long time ago.. - Reisverslag uit Dublin, Ierland van Bibi Steen - WaarBenJij.nu Long time ago.. - Reisverslag uit Dublin, Ierland van Bibi Steen - WaarBenJij.nu

Long time ago..

Door: Bieb

Blijf op de hoogte en volg Bibi

16 April 2005 | Ierland, Dublin

Hey lieve allemaal!

Hoe gaat t met jullie allemaal? Hier alles prima!! Sorry dat ik zo lang nix van me heb laten horen..ik had geen tijd om op internet te gaan..En vorig weekend is marlous verhuisd, dus ik kon ook niet ffies snel bij haar op internet..Maar thnx voor alle mails! Heel erg leuk om van iedereen berichtjes te krijgen..en special thanks to Sarah!! THANKS VOOR DE VIDEO!! Tis echt super leuk! :D Ben ik weer helemaal op de hoogte van atwt enzo, thnx liefie!

De afgelopen 2 weekjes waren erg leuk! De kids zijn ontzettend lief en Conor wil nu alleen nog maar de hele dag met mij spelen en niemand anders..Peter&Hilary en de kids gingen vandaag ook naar de stad, dus ik reed met ze mee en Conor wilde eigenlijk liever met mij mee dan met z'n ouders, hihi! 2dagen lang alleen maar Spiderman met hem gespeeld en blijkbaar kan ik heel goed spiderman spelen, want hij wil alleen nog maar met mij spiderman spelen..

Robert is nu ook echt helemaal aan me gewend..hij huilt niet meer als z'n mams weg is en vraagt alleen..where's my mummy?? En als ik zeg dat ze is wandelen of werken of whatever dan knikt ie en zegt ie Bibi, read the book!! Of Bibi, you go in the trailer!!! Hij is helemaal gek van de grasmaaier..hij heeft het de laatste paar dagen alleen maar over de grasmaaier gehad..gelukkig gaat Peter vandaag het gras maaien, dus dan mag ie weer op de grasmaaier. :) Hij is wel heeeeel erg lief..'s avonds wordt ie heel erg knuffelig en hij was eergister bij me op schoot in slaap gevallen..en toen ik hem naar boven wilde brengen zei ie I wanna stay with you Bibi!! Lief heh?

David herkent me inmiddels ook en als ik ergens zit waar hij me niet kan zien, maar wel kan horen gaat ie me helemaal zoeken, suuuper lief! En dan krijg ik zo'n mega big smile van um..:D Ze zijn zooo schattig!!!

Vorige week was ik uit met Jak&Lynds en t was erg gezellig! We hadden alleen amper geslapen, want we gingen laat naar bed en vroeg op, want zij moesten allebei werken..Dat betekende dus dat ik mee naar Ibis ging met Lynds. Jak dr moeder zou ons brengen dus we sliepen met zn 3tjes bij Jakki, moesten we weer met z'n 3en in haar bed...maar t was maar voor 1,5uur..dus ach! De hele dag in Ibis geweest en Lyndsey geholpen met dr kamers. Marcella vroeg of ik terug kwam, maar dat heb ik lekker niet gedaan!! Xie me daar al elke zaterdag werken! Ze zei zelfs dat ik dan toch wel gewoon bij Lynds kon blijven slapen?? Ja, tuuurlijk! Dat beslist zij tenslotte ff..tssss!! :)

Marlous d'r huisje is super leuk..xal ffies foto's voor jullie maken en ze op de site zetten..was ik vorige week vergeten! Ze zijn er erg blij mee en dat mag ook wel! Zooooveel beter dan hun vorige huisje! :)

Volgende week komen m'n paps en mams me opzoeken, leuk, leuk! Dan heb ik m'n ouders gewoon nextdoor! En over een maandje komen mn vriendjes en vriendinnetjes!! Can't wait!!!!!!!!

Ow, lieve Joanie..sorry dat ik niet op je Communie kan zijn..vind ik heel jammer! Xal je bellen en er is een pakketje onderweg..die zal niet op tijd zijn, want ik kon niet naar t postkantoor van de week, maar hij komt eraan!! Sorry, sorry, sorry! Maar je ziet er vast heeeel erg mooi uit en ik zal zorgen dat je via Annemiek veel knuffels van mij krijgt, ok? Stuur je een foto van hoe mooi je eruit ziet??? Ik mis je wel hoor, liefie!!!

Maar goed, kan zo maybe n lift krijgen, dus ik ga stoppen! Ik mis jullie onwijs!!!!

Dikke kus!!!

• 16 April 2005 - 16:43

Annemiek:

Gelukkig eindelijk weer eens nieuws op je site. Had de hoop al bijna opgegeven dat je nog wat zou gaan schrijven! Het gaat dus nog altijd allemaal goed. Heb je ook tijd om aan je onderzoek te werken? Is ook belangrijk.
    We waren vandaag in de HEMA en hebben Sara nog even gesproken. Die gaat lekker volgende week naar Curacao. Lijkt me heerlijk. Maar ze heeft ook zin om jou daar in Ierland op te zoeken.
    Morgen gaan we dus naar Joan d'r communiefeest. Hoop maar dat het weer iets beter wordt want vandaag was het niet geweldig.
    Ik kijk uit naar volgende week en dat ik jullie dan weer allemaal kan zien en spreken.
    Dikke knuffel en tot dan,

Mamsie

• 18 April 2005 - 18:39

Amy:

Leuk dat die kleintjes zo schattig zijn:) Joan d'r communie was heel leuk en ze heeft veel gehad. Er is een brief voor je onderweg!!
    Kussies Amy

• 18 April 2005 - 21:39

Maartje:

Hi Bieb!
    Alles goed? Zo te zien heb je het wel gezellig daar! Die kindjes zien er ook wel erg lief uit, leuk hoor! Nog maar een maandje en dan komen we je opzoeken in Ierland!!! :)Veel plezier!
    Dikke kus,
    Maart

• 19 April 2005 - 07:39

Dais:

Hey meis,
    Fijn om te horen dat het goed met je gaat! Leuke foto's van de kids, ze zijn volgens mij erg lief! Gelukkig gaan we je bijna opzoeken, ben jaloers op je pappa en mamma want die zijn er nu! Hier gaat alles goed hoor, nog maar 4 daagjes stagelopen en dan zoooo lang vakantie, hihi! Nou, meis tot snel, ik ben een nieuwe brief begonnen hoor want die oude heb ik ondertussen al ge-maild enzo..haha!
    kusje Dais en groetjes ook van Bas!

• 20 April 2005 - 19:51

Nicole:

Hej biebje,

Zo te lezen heb je t super daar, khad ook niet anders verwacht! Leuk zomet die jochies.. Hoe gaat t met je opdracht? mn opdrachtsomschrijving is goedgekeurd! Ik zal binnekort me weer gaan verdiepen in ons Australisch avontuur! dan hoor je weer van me!
    Kus Nic

• 23 April 2005 - 18:14

Marjolein:

heyy!

zo te zien gaat alles nog steeds goed in Ierland... Hier gaat ook alles goed! Gister heb ik samen met 4 anderen een reunie georganiseerd voor de afgestudeerden, maar het was niet echt gezellig, was wel een beetje jammer. morgen gaat carolien een weekje naar barcalona met school... dus die gaat lekker bruin worden van de week. maar ik spreek je nog wel.

doeidoei xxieszz! Marjolein