Ja, ben ik weer!
Door: Bieb
Blijf op de hoogte en volg Bibi
01 April 2005 | Ierland, Dublin
Hey lieve allemaal!
Hoe gaat t met jullie? Hoe was jullie Pasen? Bij mij was t erg leuk! Zaterdag een avondje uit geweest, was wel ok..en zondag dinner bij Mary [stephen z'n moeder] en daarna naar de kroeg in Crosshaven geweest..was ook gezellig! Maandagochtend heeft Hilary me weer opgehaald voor m'n 2e weekje.
Was een leuk en gezellig weekje. Ben veel alleen geweest met de kids, maar ze waren erg lief en zijn nu denk ik wel helemaal aan me gewend. Robert huilt af en toe nog wel om zn mama, maar meestal is dat snel weer over en gaat ie daarna gewoon lekker spelen. Ik ben wel elke avond heeeel erg moe! Van de week viel ik 's avonds op de bank in slaap toen ik tv ah kijken was, dus ik ben ECHT moe, haha! Conor kan niet zo heel goed alleen spelen, dus daar ben je bijna de hele dag mee aan het spelen..Robert kan wel af en toe gewoon zelf spelen en tja..naar de baby hoef je eigenlijk niet om te kijken, maar dat vind ik zielig, dus daar speel ik ook maar mee, haha! Maandag waren Peter&Hilary met de kids met de boot weg en ik had alleen de baby..dat was erg leuk, de hele tijd met hem gespeelt en hij moest zo ontzettend lachen..echt heeeeeeel schattig!!!! Ik zal ze missen van t weekend, haha!
Gisteravond was ik met Lyndsey mee wat drinken met allemaal Ibis mensen..ik MOEST mee, want ze kon t alleen niet aan zei ze..ok, ik begrijp nu wel waarom, want de managers waren ook mee enzo en die gingen mij helemaal zoenen geven enzo, yeuch! Iedereen ging me daar natuurlijk ontzettend om uitlachen..haha! Dionne had me 's avonds helemaal naar huis gebracht, dus dat was wel heel erg lief! Maar goed, erg gelachen en was op tijd weer thuis...moest tenslotte weer om 9 uur ontbijten enzo met m'n kids. Ze zijn van het weekend met hun mama naar Blarney, naar opa&oma..hun vader is namelijk in..NEDERLAND! Hihi! Hij heeft een beurs daar. Hilary heeft me net in Cork afgezet en ze komt me maandag na lunch weer in Crosshaven ophalen..Ow, voor degenen die t nog niet wisten..Marlous&Stephen hebben een nieuw huis!! Ze gaan volgende week al verhuizen, allemaal heel snel ineens, maar wel leuk voor ze!!!! Is ook in Crosshaven, dus ze zijn erg happy..en na wat gedoe mocht ook Pim mee..gelukkig!
Dat was geloof ik al m'n nieuws weer voor nu..ik ga ffies kijken of ik Saar kan bellen en ik moet strax alweer naar Marlous&Stephen..Dus ik spreek jullie snel weer! Mis jullie allemaal!
Dikke kus,
Biebs!
Dikke kus,
Biebs!
04 April 2005 - 17:08
Brenda:
Ha die Bibs,
pasen was hier leuk maar het weer van afgelopen weekend was nog leuker!! heb zelfs even op het strand gelegen (toen ik de hond aan het uitlaten was!!!). Fijn dat je het zo leuk hebt daar!! gaat alles goed ook met je opdracht?? Ook fijn dat moes en stephen een huisje hebben ik hoop dat ik snel een keer mag komen kijken!!!!! Hier is verder alles ok, ik zal je snel een keer een mailtje sturen!! enne...... ik ben erg blij dat je nu ook vis eet want dat lust ik namelijk ook!!!
Hele dikke kus en veel plezier daarzo!
Brenda -
05 April 2005 - 10:56
Annemiek:
He lievie,
Ik wist niet dat je van spelen zo moe kon worden. Kleine kinderen spelen de hele dag en die willen 's avonds nooit gaan slapen. Begrijp je de spelletjes soms niet helemaal?
Grapje...
Vanochtend zijn de Twomey's inclusief je stiefvader met de trein richting Schiphol vertrokken en Peter heeft volop zin om met je aan je onderzoek te gaan werken. Heeft Vega nog iets van zich laten horen? Of moet ik daar eens een keer achteraan?
Morgen vertrek ik voor een persreis naar West Ierland. We doen Galway en Mayo en ik heb al gezien dat we regen en koud weer krijgen. Ik had voor het Thais verkeersbureau moeten gaan werken want Fleur d'r verhalen gaan bijna alleen maar over zonnige en warme condities.
Die zal vandaag weer thuiskomen.
Leuk dat Moes dr nieuwe huisje zo geweldig is. Ik denk wel dat ze er naar uitkijken. Komend weekend zijn we er niet om te helpen verhuizen. Dat was vorige keer wel handig. Nu komen we gewoon 22 april op de thee!
Nou meisje, veel succes met de kiddies en met je onderzoek. Als je geen hotelgids kan vinden, geef me dan n belletje.
Bye en love you
Mams -
06 April 2005 - 18:31
Loes & Fleur:
Hi lieve Bib,
Mijn moeder (en natuurlijk ook mijn vader)is intens gelukkig want ik ben weer thuis! Voor mij ligt het even anders, mis Thailand heel erg want het regent hier (nou ja, het zeikt gewoon uit de lucht) en is maar 12 graden terwijl ik een graad of 35/40 gewend was.
Wat een nieuws over het huis van Moes & Stephen, wat leuk voor ze! Als je ze spreekt feliciteer ze van ons en wens ze sterkte met verhuizen. Wij moeten erg lachen om jouw verhalen over de kids, lijkt ons inderdaad erg vermoeiend (en begrijpen dat je op de bank in slaap valt...). Binnenkort ben je te moe om ooit nog uit te gaan!
Zaterdag is mijn thuiskomst/verjaardagsfeestje in Thaise sfeer... dat betekent Thais eten en Thaise cocktails en Thaise muziek, helaas alleen geen Thais weer want er wordt natte sneeuw voorspeld! Jammer dat van jullie familie niemand kan komen.. druk, druk, druk he!
Oh, bijna vergeten wij zijn ook erg blij dat Pimmie mee mag verhuizen. Boris wenst haar veel plezier in haar nieuwe huis. Krijgt ze daar ook een eigen kamer?
Veel liefs en kussies van ons! -
08 April 2005 - 07:15
Marjolein:
heyy!!
Pasen was hier ook leuk. Had afgelopen weekend ene feest van mn werk, was ook weer errug gezellig!! het hele weekend lekker buiten gezeten in het zonnetje.. is nu jammer genoeg niet egt veel meer van over:(
wat leuk trouwens dat stephen en marlous weer een nieuw huis hebben:)
maar veel plezier nog met de kids!
dikke kus marjolein! -
09 April 2005 - 08:39
Amanda:
He bib! Ik ben blij dat je het leuk hebt maar had niet anders verwacht van je natuurlijk. Hoop dat die kindjes je niet te veel terroriseren maar dat ze een beetje lief voor je zijn. Maareh hoe zit het, al een Irish bloke aan de haak geslagen? ;)
Have heel veel fun nog..
Dikke kuss!!