Mn eerste weekje!
Door: Bieb
Blijf op de hoogte en volg Bibi
25 Maart 2005 | Ierland, Dublin
Hey lieve allemaal,
Ben ik weer! Ik kan nu alleen bij Marlous op internet, dus ik kan niet meer zoveel mailen als eerst..SORRY! Maar ik zal t een keer in de week nog wel ffies bijhouden..alvast bedankt allemaal voor jullie lieve mails en reacties op m'n site!! En Fons, bedankt voor de lieve foto's!! Ik mail iedereen morgen terug vanuit t internetcafe!
Het is hier trouwens erg leuk! De week ging echt suuuuper snel! Die kids zijn schatjes..Conor (de oudste) vond t gelijk heel erg leuk dat ik er was. Ik speel bijna de hele dag door met hem en krijg amper de kans om ffies pauze te houden. Gelukkig zorgt z'n mammie er wel voor dat ik af en toe ffies kan zitten. :D Robert is de middelste en die moest eerst heel erg wennen dat ik er was, maar nu vindt ie t ook heel leuk. Hij huilt niet meer als zn mams weggaat en was helemaal blij toen ie me zag vanmorgen. Gisteravond lagen de andere 2 op bed [ik was ook 's avonds aan t oppassen..daardoor kon ik vanmiddag eerder weg!]en toen kwam ie heerlijk tegen me aanliggen en hebben we nog n tijdje op de bank gezeten..hij is ook echt een schatje, maar ook ontzettend ondeugend! De jongste is een ontzettend makkelijk kind..hij lacht onwijs veel en viel gister in m'n armen in slaap dat ik um z'n flesje gaf..echt onwijs lief. :) Dus ik heb het wel naar m'n zin daar!
Peter&Hilary zijn ook onwijs aardig en relaxed. Ze vinden dezelfde tv-programma's leuk, dus das 's avonds wel handig en Hilary zorgt er ook wel voor dat ik m'n breaks krijg..En ze kon heel erg lekker koken, dus ik eet weer gezonde, lekkere dingen..Ow mams en Saar..ik eet zelfs vis!! We hadden namelijk woensdag in Whispering Pines gegeten en t was best lekker..en ik heb een tuna sandwich gegeten..goed heh?:) Nu ben ik voor t weekend bij Marlous..maandagochtend komen ze me weer ophalen! Luxe heh? Maar omdat t pasen is hoeft Peter niet te werken en gaan zij zondag met de boot en laten ze de baby bij mij. Dus heb ik alleen David, ook wel rustig dus. :D Conor zei net al dattie me ging missen van t weekend..heeeel schattig! :) Ik zal ffies de foto's van hun op m'n site zetten..helaas moeten me andere foto's dan weg, maar die zijn toch n btje wazig. :D
Nou, ik ga er vandoor..ik mail jullie allemaal morgen!! MIS JULLIE!!!
Hele dikke kus en liefs,
Bieb!
Nou, ik ga er vandoor..ik mail jullie allemaal morgen!! MIS JULLIE!!!
Hele dikke kus en liefs,
Bieb!
25 Maart 2005 - 18:15
Marjolein:
hey
wat een lieve kindjes zijn het...:) maar eh... heb jij egt vis gegeten...:| jij!! zozo:p maar smaakte de vis wel een beetje?
kus marjolein -
25 Maart 2005 - 20:06
Meyke:
hi bieb, zo te horen heb je het erg naar je zin! Ze zien er super lief uit dus dat kan ook bijna niet anders! Have fun! Liefs meyke -
26 Maart 2005 - 06:49
Loes:
Hoi Bieb, wat een leuke foto's, lekkere ondeugende koppies! Die kleine is nog wel echt een knuffel lijkt me. Uit je verhalen blijkt wel dat je in de smaak valt bij ze. Maar je hebt je handen wel vol aan drie van die koters.
Wij wensen je een gezellig paasweekend bij Marlous en Stephen, geniet even van je vrij zijn en doe ze van ons de groetjes,
veel liefs, Henk en Loes -
26 Maart 2005 - 09:27
Fleur:
Hi Bieb!
Connor is nog steeds mijn favouriet, wat een schatje! Heel fijn paasweekend, ook voor Moes en Stephen! Geef je ze een dikke kus van mij?
Dikke kus, Fleur -
29 Maart 2005 - 13:44
Annemiek:
Nou ze zien er lief uit hoor. Spider Man ook! En ik heb weer geleerd dat vreemde ogen dwingen. Bibi die vis eet!! Hoort zegt t voort.
Nog een par weekjes en dan zie ik jullie weer. Kijk er naar uit. Fleur komt binnenkort ook al weer thuis. De tijd vliegt. Ze heeft wel het een en ander meegemaakt daar in de tropen.
Dan is het in Ierland toch iets minder heftig, alhoewel jij in zekere zin ook voor aapjes moet zorgen....
Love you.
Mams -
29 Maart 2005 - 15:34
Trudi En Fons:
Hoi Biebje
Ik mag weer wat schrijven, want ja ik zit toch weer achter de computer.
Ik ben blij dat de foto's zo goed bevallen. Dank je vader of moeder maar, want één van die twee was het fotografisch vernuft.
Ik zag een paar foto's van 2 koters. Dus dat zijn de koters die op jou eh sorry jij op hun moet passen.
Verwen ze maar flink. Dam worden het zeker schatjes. Alhoewel weet je nog hoe die ene poes bij Jan, Jans en de kinderen (uit de Libelle) heette.
Pas maar op. Die poes was ook te veel verwend.
Je merkt het van zelf wel!!!!
Wij wensen je veel succes en tot schrijfs, hoors of gewoon tot ziens.
Trudi en Fons -
29 Maart 2005 - 17:58
Brenda:
He Biebs! heb je een fijne Pasen gehad! ik vond Conner ook zo lief, maar hij vond Fleur liever dan mij..............
fijn dat je het zo naar je zin hebt
dikke kus Brenda -
30 Maart 2005 - 15:59
Stacha & Jeffrey:
Hoi Bibi!
Nou het echte werk is dan begonnen. Wat een schattige kindjes. Wordt het ook nog wat met je stage?
Heb je echt vis gegeten?! Het kan niet waar zijn. We hebben het dikke pakket met kaarten en brieven ontvangen. Heeeeeel leuk:) We schrijven snel terug
Big hugs and kisses!
Stacha en Jeffrey -
31 Maart 2005 - 17:55
Amy:
Ik mis jou ook!! Leuk dat je het gezellig hebt in Ierland. Op de verjaardag van Carolien, Fons en Trudi zijn Carolien, Marjolein en ik de enige kleinkinderen!! Joan heeft een feestje dus gaat ook niet.:'(
Nou ja!!
Het zal toch wel gezellig worden.:)
Kussies+Groetjes van Amy